Mergi la conţinutul principal
search

Mari Bendeliani și Julian Roberts

jury

Mari Bendeliani și Julian Roberts sunt un cuplu căsătorit de fashion designeri  din Georgia și Marea Britanie care colaborează la proiecte experimentale de design și de predare.

Mari Bendeliani este o creatoare de modă georgiană, născută în Tbilisi. A studiat Arte Plastice la Academia de Stat de Arte din Tbilisi, specializându-se în design vestimentar și textil.

Mari este designerul și fondatorul brandului de modă experimental Nothing Nothing2, lansat în timpul pandemiei globale din 2020, în colaborare cu Julian. Piese unicat ale brandului au fost expuse și colecționate în Tokyo și Nagoya, Japonia, Berlin, Londra, Hong Kong, Sydney, Australia, New York, Seattle și Oakland, SUA. Brandul are ca scop crearea de piese de modă unice care explorează forme dramatice, utilizând practici de producție sustenabile.

Julian Roberts este un designer de modă și profesor universitar din Marea Britanie, inventatorul unei metode de coasere recunoscută la nivel internațional, numită "Subtraction Cutting", pe care a realizat-o în peste 40 de țări.