Mergi la conţinutul principal
search

RDW Young Design

  • 05 Februarie 2024
  • News

RDW Young Design este formatul care prezintă publicului o serie de designeri și arhitecți tineri care s-au remarcat în cadrul festivalului DIPLOMA Show cu proiectele lor de absolvire și care au dat dovadă de un potențial enorm. În cadrul expoziției dedicate lor, focusul se mută de pe proiecte pe autorii acestora și ne oferă o frântură din spiritul generației de mâine a designerilor și arhitecților români. Expoziția multidisciplinară deschide, astfel, un dialog între specialiști și noua generație de creativi, și aduce optimism și energie prin chestionarea practicilor actuale, prin abordări neconvenționale și perspective fresh.

Young Design 2023

 

Young Design 2023

Expoziția dedicată noii generații contextualizează traseul pe care tinerii profesioniști îl parcurg în dezvoltarea profesională și celebrează începuturile de drum, transmițând efervescența și curajul absolvenților.

Selecția reunește proiecte de arhitectură, Design de Interior, Design Grafic, Ilustrație, Design Vestimentar și Design de Produs, selectate de un board creativ format din peste 70 de profesioniști, la cea mai recentă ediție a festivalului DIPLOMA Show.

Young Design 2023

 

Young Design 2023

***

DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri, a sărbătorit în 2023 10 ediții de-a lungul cărora a adus în fața publicului larg lucrările de diplomă ale absolvenților de la facultățile creativ-vocaționale, a facilitat contactul tinerilor creativi cu profesioniștii din industrie, i-a susținut și promovat pe aceștia prin diferite proiecte speciale și a contribuit la creionarea viitoarei generații de artiști. Proiectul redă comunităților artistice și publicului larg o reprezentare a potențialului creativ contemporan prin exemplul celor mai proaspeți absolvenți din țară și îi ajută pe aceștia să facă următorul pas către industrie, prin crearea de oportunități de cunoaștere, colaborare, vânzare și dezvoltare.