Mergi la conţinutul principal
search

Cami Vatrici

jury

Arhitect | Arhilab

Arhilab a fost înființat în anul 2006 de către Adela și Șerban Antoniu. De atunci a crescut constant, având acum o echipă formată din opt arhitecți care abordează o gamă variată de proiecte, de la rezidențial la socio-cultural, reabilitare, restaurare și amenajări de interior.

Cami s-a alăturat echipei Arhilab în anul 2020 și de atunci, alături de colegii ei, se implică în toate etapele unui proiect, de la concept până la realizare, având mereu atenția atât către utilizatorul final cât și către contextul mai larg în care proiectul se situează.

Arhilab was founded in 2006 by Adela and Șerban Antoniu. Since then it has been growing steadily, having now a team of eight architects who approach a wide range of projects, from residential to socio-cultural, rehabilitation, restoration and corporate architecture.

Cami joined the Arhilab team in 2020 and since then, together with her colleagues, she has been involved in all stages of a project, from concept to realization, always paying attention to the user and to the wider context in which the project is nested .