Mergi la conţinutul principal
search

Georgiana Stegaru

jury

Designer Vestimentar | CraXittude

Georgiana Stegaru, cu un background în ingineria sistemelor și IT, este creatorul din spatele pieselor transformabile, non-convenționale ale brand-ului CraXittude. 

CraXittude este atât un spațiu de explorare și manifestare a creativității prin piese vestimentare, de experimentare cu tehnici artizanale, într-un mod wabi-sabi, cât și un proiect de conștientizare și generare de noi perspective asupra unor teme precum vulnerabilitatea, imperfecțiunile, normele societății în care trăim, relația cu natura și ecologia.

 

Georgiana Stegaru, with a background in systems engineering and IT, is the creator behind the transformable, non-conventional pieces of the CraXittude brand.

CraXittude is both a space for exploring and expressing creativity through clothing, for experimenting with artisanal techniques, in a wabi-sabi way, as well as a project to raise awareness and generate new perspectives on themes such as vulnerability, imperfections, societal norms in which we live, the relationship with nature and ecology.