Mergi la conţinutul principal
search

Ștefan Prigoreanu

jury

Arhitect | OBLIC STUDIO

Ștefan Prigoreanu este arhitect de interior, cu o istorie demonstrată de lucru în industria de design. A fondat OBLIC STUDIO în urmă cu 8 ani cu scopul de a livra proiecte de arhitectura de interior de calitate, cu o viziune puternică asupra contextului, materialității și utilizării spațiului.

OBLIC STUDIO este un grup de arhitecți și designeri energici cu simțuri de design exacerbate, care îi fac să auzim nevoile și dorințele oamenilor cu care lucrează, să analizeze fiecare detaliu, să aibă un gust doar pentru materialele calitative și de lungă durată și să îmbrățișeze legătura umană care se întâmplă. la finalul fiecărui proiect de succes. Când arhitectura și designul sunt făcute corect, spațiul se simte magic.

Ștefan Prigoreanu is an interior architect with a proven history of working in the design industry. He founded OBLIC STUDIO 8 years ago with the aim of delivering quality interior architecture projects with a strong vision of context, materiality and use of space.

OBLIC STUDIO is a group of energetic architects and designers with exacerbated design senses that make them hear the needs and wants of people they work with, see into every detail, have a taste only for qualitative and long-lasting materials and embrace the human connection that happens at the end of every successful project. When architecture and design are done right,  space feels magical.