Mergi la conţinutul principal
search

33 de feluri în care poți folosi hârtia în design (6+)

UMBRELA GALBENĂ Design

  • Sâmbătă, 12 Iunie - 10:30   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 11:30
  • online

În cadrul atelierului „33 de feluri în care poți folosi hârtia în design (6+)”, UMBRELA GALBENĂ va prezenta câteva exemple uimitoare de utilizare a hârtiei în diferite subdomenii ale designului.

Fie că este vorba despre grafică, design de obiect, scenografie sau alt domeniu, hârtia este mereu pe biroul designerului, ajutându-l în procesul de creație, chiar și atunci când ea suplinește doar rolul de suport al gândurilor sale creative.


În cadrul atelierului „33 de feluri în care poți folosi hârtia în design (6+)”, UMBRELA GALBENĂ va prezenta câteva exemple uimitoare de utilizare a hârtiei în diferite subdomenii ale designului. În final, se va concepe un obiect simplu din hârtie, pe care cei mai mici participanți îl vor numi „jucărie”, iar cei mai mari îl vor numi „machetă”.

*
despre

UMBRELA GALBENĂ realizează ateliere creative și de popularizare a designului pentru copii, adolescenți și adulți curioși. Totodată, pe pagina de Facebook a acestora sunt explicate pas cu pas activități pentru copii cu vârsta mai mare de 3 ani, inspirate din opere faimoase de artă sau design și din programa școlară.

umbrela galbena

[ WORKSHOP ] [ 12 IUNIE ]

 10:30 – 11:30  | PROGRAM

Eveniment online 
 

 

*

facebook