Mergi la conţinutul principal
search

Bits of PAPILA- illustrated

PAPILA

  • Marţi, 08 Iunie - 11:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 18:00
  • Str. Sfintilor 6

Pentru că designul pachetelor devine din ce în ce mai elaborat, PAPILA propune o expozitie de ilustrație pe 12 pungi De Take Out ce vor fi expuse în biblioteca din sufrageria PAPILA, deja premiată pentru designul de interior semnat Oblic Studio și Iulia Circei. Ilustrațiile sunt pictate de mână și dau lumină secvențelor din viața la PAPILA.

Din lipsa contactului direct cu comunitatea formată de-a lungul timpului, PAPILA a găsit metode vizuale specifice pentru a-și exprima dorul față de oaspeții ei pe care îi numește papilași. Încă de la prima pungă de pachet plecată din sufrageria gusturilor, a fost lăsată o amprenta sub formă de inimioară care să țină loc de poftă bună și zâmbete de apreciere. Doi ani mai târziu, o pandemie și o artistă ca front of house, acest ritual s-a dezvoltat firesc și organic în original artwork pe pungi kraft de Take out.


Elena Marian este artist plastic, a finalizat studiile la Universitatea de Artă și Design din Cluj, iar acum se ocupă de managementul PAPILA.

 

*
despre

PAPILA este un bistro-sufragerie de familie a cărui misiune deja îndeplinită este de a face totul cu bun simț, de la mâncare, la leadership, la ospitalitate.

papila 2

 

[ EXHIBITION ] [ 8 - 12 IUNIE ]

11:00 - 18:00 | Open Doors

@ Str. Sfintilor 6

*
facebook
instagram