Mergi la conţinutul principal
search

Bloom Stories

Cărturești Modul

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 12:00   -   Duminică, 13 Iunie, 20:00
  • Str Academiei 18-20

Cărturești Modul propune o discuție despre artă, flori și emoții prin proiectul ROD. Libraria dedicată culturii vizuale și grădina sa interioară se deschid în perioada 5/13 iunie pentru a găzdui o selecție de obiecte și aranjamente florale create de designeri români.

Să vorbim despre artă, flori și emoții. Într-una dintre cele mai frumoase librării din București: Cărturești Modul. Bloom Stories provoacă artiștii și creatorii contemporani români să reflecteze la ce înseamnă a înflori. Prin proiectul ROD, dedicat designului românesc, Cărturești aduce împreună obiecte diverse - de la ceramică și papetărie la haine și bijuterii - în jurul conceptului “Bloom Stories”, o sărbătoare a verii, vegetalului și a creativității ascunse în inima naturii.

*
despre

Modul Cărturești este o parte dintr-un ansamblu mai larg în funcție de care se definește: este și o librărie de cultură vizuală, și o librărie de campus, și o librărie-seră sau librărie-plămân a orașului. Un spațiu generator de idei și colaborări, care aduce laolaltă artiști și arhitecți, două instituții prestigioase: Universitatea de Arhitectură și Universitatea București, efervescența kilometrului zero al capitalei și oaza de liniște creată de o grădină interioară.


modul

 

[ MARKET ] [ 5 - 13 IUNIE ]

5 - 13 IUNIE | 12:00 - 20:00

@ Str Academiei 18-20

*

facebook

instagram