Mergi la conţinutul principal
search

Casa Mai Deschisă

Casa Mai

  • Sâmbătă, 12 Iunie - 11:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 21:00
  • Str. Doctor Nicolae Turnescu 1

Anul acesta, Casa Mai își deschide atelierele și birourile printr-un tur explicativ, ghidat de rezidentele casei. Vor exista, de asemenea, și un mic workshop de ceramică, un talk despre antreprenoriat creativ și un pop-up sale.

Casa Mai Deschisă înseamnă, în primul rând, o ocazie specială de întâlnire cu oamenii curioși și dornici să cunoască acest cuib creativ din Cotroceni. Rezidentele casei vor pregăti pentru oaspeți un tur explicativ cu informații despre lucrul fiecărui atelier sau birou. Ceramistele Sandra Berghianu și Studio mud vor povesti despre ceramica lucrată la roata olarului, turnată în șticluri sau modelată, Atelier Tron va prezenta obiecte vopsite cu plante sau brodate și va explica procesul tehnic de realizare, Stardust Architects vor împărtăși din experiența proiectelor și expozițiilor la care au lucrat, iar AAarchitects va pregăti o prezentare și discuție despre antreprenoriat creativ. Toate acestea se vor desfășura atât în casă, cât și în curte, unde va exista și un pop-up sale. Totul se va petrece într-o atmosferă de început de vară, cu zâmbete și timp petrecut cu folos.

*
despre

Casa Mai există ca urmare a întâlnirii a 6 fete arhitecte și artiste, care își pun tot efortul creativ în lucrul lor, fie că este atelier sau birou. Este o casă frumoasă în Cotroceni, în care fiecare business ocupă câte o cameră, un fel de stup cu bucurie.

 

casa mai

[ OPEN DOORS ] [ 12 IUNIE ]

11:00 – 21:00 | OPEN DOORS & POP-UP SHOP
12:00 | GUIDED TOUR
14:00 | WORKSHOP

@ Str. Doctor Nicolae Turnescu 1
 

*

instagram