Mergi la conţinutul principal
search

Color Trace

Sundazed Interiors x Oriel Beer

  • Sâmbătă, 12 Iunie - 14:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 19:00
  • Drumul Gura Caliței 34-3

Ce are in comun un Studio de Design de Interior si o Berarie? Simplu: culoarea si creativitatea. Te invitam sa urmaresti un traseu al culorii intr-o locatie speciala, Beraria Oriel unde vei experimta culoarea prin proiectii video, paint workshop si grafitti live act. #ColorTrace #SundazedxOriel

Evenimentul creat de Sundazed Interior și Oriel Beer, „Color Trace”, constă într-o experiență a culorii care se traduce printr-un traseu senzorial în Berăria Oriel. Acesta are trei zone speciale: un live act, reprezentat de un graffitti performance pe unul din pereții exteriori ai berăriei; un paint workshop, în cadrul căruia participanții sunt invitați la joacă, având libertatea de a picta cu vopseluri și instrumente destinate proiectelor interioare; o zonă de proiecții video, în care va fi prezentată o selecție de filme curatoriate de Ioana Coca, co-fondator Oriel Beer. 


Fiecare ingredient prezent în producerea berii este definit de o culoare, iar, prin aceste culori, invitații vor putea vedea cum se produce berea artizanală într-o formă comună cu arta. Proiecțiile se vor desfășura în interiorul fabricii, în spațiul propriu-zis de producție, iar Barul Oriel va avea deschisă o zonă de socializare în curte. Atmosfera va fi întreținută de vinyl-player Despina Bordeanu. 

*
despre

Sundazed Interiors este un studio de design fresh și entuziast, cu idei și soluții prin care reușește să conceapă spații personale unice, pline de energie pozitivă, și care dorește să aducă un aport de culoare, bun gust și idei creative.

Oriel Beer este un micro spațiu, deschis la final de 2017, destinat producerii unei game variate de beri. Oriel Beer s-a născut din pasiunea a doi oameni de a schimba percepția lumii asupra berii. Aceștia consideră că, prin gustul ei, berea definește o experiență, iar băutorul are astfel ocazia de a explora o multitudine de gusturi.

sundazed

 
[ LIVE ACT ] [ 12 IUNIE ]

14:00 – 19:00 | LIVE ACT, WORKSHOP & MORE

@ Str. Drumul Gura Caliței 34-3
 

 

*

facebook // Sundazed Interiors

instagram

facebook // Oriel Beer

instagram