Mergi la conţinutul principal
search

Corona Museum Bench

Dan-Felix Paraschiv

  • Luni, 07 Iunie - 08:30   -   Vineri, 11 Iunie, 14:30
  • OAR București | Str. Sf. Constantin nr. 32

În contextul actual, un obiect de uz comun creat pentru a sta împreună la taclale, o simplă bancă, este și el „virusat”. Creată de Dan-Felix Paraschiv și DALINI, Corona Museum Bench este totodată un loc de popas, un obiect de artă și o pastilă de haz, ce se amuză pe seama întregii experiențe sociale cauzată de circumstanțele pandemice.

În contextul actual, un obiect de uz comun creat pentru a sta împreună la taclale, o simplă bancă, este și el „virusat”.
Experiența conviețuirii împreună, dar distanțați, este pretextul transformării obiectului banal într-unul de artă, ce se expune pe sine. A sta pe bancă devine o experiență singulară, prin care este revendicat spațiul vital în mulțime.


Corona Museum Bench este totodată o pastilă de haz, ce se amuză pe seama întregii experiențe sociale cauzată de circumstanțele pandemice. Creată de Dan-Felix Paraschiv și DALINI, Corona Museum Bench este produsă în Susch, Elveția, folosind lemn local din surse regenerabile.
 

*
despre

Dan-Felix Paraschiv a absolvit în 2007 „Accademia di Architettura” din Mendrisio, Elveția. Formarea sa profesională continuă cu o vastă experiență de proiectare, atât în propriul său birou de arhitectură din România, cât și prin colaborări cu birouri de arhitectură din Elveția. În ultimii șapte ani, acesta a colaborat cu Peter Zumthor și Men Duri Arquint.

corona bench

[ EXPOZIȚIE ] [ 7 - 11 IUNIE ]

7 - 10 IUNIE | 8:30 - 16:30
11 IUNIE | 8:30 - 14:30

str. Sf. Constantin nr. 32, OAR București