Mergi la conţinutul principal
search

Creative Joint

Graffiti PR

  • Marţi, 08 Iunie - 11:00   -   Vineri, 11 Iunie, 14:00
  • Str. Ion Brezoianu 23-25, corp B, etaj 4

Intersectează-te cu noi ca să ajungem împreună la o destinație wow. ÎMPREUNĂ deschidem un nou capitol al industriei. Unul al grijii, al empatiei și al sensului constant, din start, pentru societate.

Drumurile drepte pot duce la super destinații, dar ca să ajungi în locuri wow, trebuie să ai curajul să virezi la intersecție și să mergi spre un sens mai bun. Intersecții, legături, colaborări, astea sunt locurile în care oamenii, practicile și ideile se unesc și devin mai puternice. Iar odată ce ai avut parte de susținerea cuiva ești mai încrezător, mai informat, iar drumul tău poate ajunge mult mai departe.

Intersectează-te cu noi ca să ajungem împreună la o destinație wow.

Deschidem porțile Universului Graffiti PR pentru micile afaceri din industria creativă: freelanceri pasionati de tehnologie si design sau antreprenori cu idei care ar putea schimba societatea sau artisti vizuali care au nevoie de sfaturi pentru managementul proiectelor si bugetare.

Oferim spațiu de lucru (între 3 și 6 luni la Palat), acces la resursele noastre și poate chiar finanțare. Pentru preselectii, completeaza formularul disponibil aici.

 

*
despre

Graffiti PR este una dintre cele mai importante agenții de PR din România, clasată constant in top 3 agenții de PR în funcție de cifra de afaceri și numărul de angajați. Agentia Anului la PR Awards, pentru al doilea an consecutiv, Graffiti PR ocupa prima poziție în Topul agentiilor de PR Forbes.

graffiti 2

[ SERVICE LAUNCH ] [ 8 - 11 IUNIE ]

11:00 - 14:00 | Open Doors

@ Str. Ion Brezoianu 23-25, corp B, etaj 4, Palatul Universul

 

*

facebook

instagram