Mergi la conţinutul principal
search

desenat la FABRICATE

FABRICATE

  • Miercuri, 09 Iunie - 18:00   -   Vineri, 11 Iunie, 20:00
  • Splaiul Unirii 160

FABRICATE creează un eveniment prin care vor experimenta, în premieră, transformarea unor piese, desenate de artiști grafici, caligrafi și pictori, în vectori pentru echipamentul CNC. Frezele utilizate în general de studio vor fi înlocuite cu instrumente de desenat – creioane, markere, penițe. Întregul proces de creație va putea fi urmărit de către public, iar produsele rezultate vor fi ulterior expuse.

Studioul își propune să creeze un eveniment prin care vor aduce, în premieră, artiști în atelier. Instrumentele cu care cei trei invitați lucrează în mod curent vor fi înlocuite cu echipamentul CNC, iar, în locul frezelor pe care echipa le utilizează de obicei, în mandrină se vor afla instrumente de desenat. 


Piesele realizate de Bianca Dumitrașcu, Cosmin Iluc și Daniel & Andrew vor fi transformate de echipa FABRICATE în vectori și cod pentru CNC. Întregul proces de creație va putea fi urmărit de către public, iar produsele rezultate vor fi ulterior expuse.   
 

*
despre

Fabricate este un studio de design și prototipare din București, conceput de Marius Neagoie si Răzvan Popa. Fabricate combină în practica sa avantajele tehnice ale proiectării computerizate 3D și proceselor CNC cu măiestria execuției și atenția la detalii.

fabricate

[ OPEN DOORS, LIVE ACT, EXPO] [ 7 - 13 IUNIE ]

9 IUNIE | 18:00 | DESCHIDERE
10-11 IUNIE | 12:00 – 20:00 | PROGRAM

Splaiul Unirii 160
 

*
 

facebook

instagram