Mergi la conţinutul principal
search

Expoziție de bijuterie contemporană, ceramică și gravură

Assamblage – Institutul de Artă și Design

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 11:00   -   Duminică, 13 Iunie, 19:00
  • Str. Dimitrie Racovita nr 18

Assamblage – Institutul de Artă și Design organizează în perioada Romanian Design Week o expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică și gravură. Expoziția va avea loc în noua locație din Str. Dimitrie Racoviță nr 18, care găzduiește și bistro-ul Carbon 14 – un spațiu mixt de studiu, dialog și experimentare.

În 2020, Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană își schimba sediul și devenea Assamblage – Institutul de Artă și Design. Noua direcție educațională multidisciplinară a adăugat noi cursuri și workshop-uri de ceramică, gravură, fotografie și marketing cultural, extinzându-și aria de adresabilitate către comunitatea creativă. 


Noul spațiu, care cuprinde și o zonă de expoziție, va găzdui în perioada Romanian Design Week o expoziție dedicată bijuteriei contemporane, ceramicii și gravurii, care va prezenta noua direcție de dezvoltare a institutului și care va expune lucrări ale absolvenților săi, precum și ale unor designeri și artiști români invitați. La terasa bistro-ului Carbon 14 din aceeași locație se vor putea savura preparate speciale și cafea de specialitate. 
 

*
despre

O casă interbelică, aflată pe Str Dimitrie Racoviță nr. 18, găzduiește din luna septembrie 2020 noul sediu Assamblage – Institutul de Artă și Design. Este un spațiu mixt, dedicat comunității creative din București, care adună în același loc o școală, un bistro și un spațiu de expoziție. Cu un istoric de 10 ani, Assamblage este cea mai activă platformă educațională și culturală din România dedicată bijuteriei contemporane.

assamblage

 
[ EXPOZIȚIE ] [ 5-6 IUNIE | 12-13 IUNIE ]

5 – 6 IUNIE & 12 - 13 IUNIE | 11:00 – 19:00 | PROGRAM
11 IUNIE | 16:00 – 19:00 | MEET THE ARTISTS

@ Str. Dimitrie Racoviță, nr. 18


*

facebook
instagram