Mergi la conţinutul principal
search

#growingTOGETHER @ OTOTO

OTOTO

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 09:00   -   Duminică, 13 Iunie, 21:00
  • Str. Mendeleev nr. 5

OTOTO invită publicul să participe la o experiență offline, creată în beneficiul colectiv – al oamenilor, afacerilor și comunităților. Growing TOGETHER este un marketplace, o colaborare creativă cu designeri locali, inspirați de natură.

OTOTO va găzdui o instalație de plante și un marketplace, în care vizitatorii vor putea descoperi și cumpăra obiecte de design local: ilustrații, îmbrăcăminte, ceramică, decorațiuni, dar și cosmetice pe bază de plante, participând astfel activ la evenimentul #growingTOGETHER. OTOTO își dorește să ofere o platformă pentru branduri independente, care adaugă reală valoare și bucurie vieții de zi cu zi. Growing TOGETHER reprezintă astfel o invitație către public de a participa la un eveniment offline, creat în beneficiul colectiv – al oamenilor, afacerilor și comunităților.


În concepția OTOTO, dezvoltarea nu se poate realiza în detrimentul naturii. Dorind să ofere oamenilor o experiență ce derivă din grija pentru mediu, magazinul își va transforma zona de cafenea într-un spațiu de colaborare creativă cu designeri locali, ce împărtășesc același ideal.
 

*
despre

OTOTO este un nou concept de magazin care își dorește să transforme cumpărăturile făcute din necesitate într-un act realizat din plăcere. În același timp, acesta susține și prezintă branduri independente,  create din pasiune, oneste, sustenabile, cu design frumos și gândite cu grijă pentru natură și oameni.

ototo

 
[ MARKET ] [ 5 - 13 IUNIE ]

5 – 13 IUNIE | 09:00 – 21:00 

Str. Mendeleev nr. 5

 

*
facebook
instagram