Mergi la conţinutul principal
search

How It’s Made / Focus on Dizainăr Products

Dizainăr Concept Store

  • Miercuri, 09 Iunie - 12:00   -   Duminică, 13 Iunie, 18:00
  • Str. Puțul cu Plopi nr. 17

Expoziția „How it’s made / Focus on Dizainăr products” este un demers educativ atât pentru vizitatori, cât și pentru designerii expozanți, ce se adresează persoanelor interesate de a descoperi mai multe despre procesele de creație din spatele obiectelor de design.

Designerii români sunt obișnuiți să creeze în spatele ușilor închise, arătând în final lumii doar rezultatul finit. Din acest motiv, publicul înțelege rareori demersul creativ și mai ales munca depusă pentru un produs aparent foarte simplu. 


Dizainăr creează astfel expoziția „How it’s made / Focus on Dizainăr products” – un demers educativ pentru vizitatori, dar și pentru creatorii expozanți, ce dorește să pună în evidență procesele din spatele obiectelor de design. Prima expoziție de acest tip, organizată de echipa Dizainăr, a fost desfășurată în 2017, în cadrul Festivalului UrbanEye. În cadrul acesteia, autorii au fost expuși alături de creațiile lor, atât în expoziție, cât și prin intermediul unei serii de interviuri filmate.
 

*
despre

Dizainăr este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final.

Dizainar

Dizainar

[ EXPOZIȚIE ] [ 9 - 13 IUNIE ]

12:00 – 18:00 | PROGRAM

@ Str. Puțul cu Plopi nr. 17

 

*

facebook

instagram