Mergi la conţinutul principal
search

Joc Deschis

Super Serios

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 16:00   -   Sâmbătă, 05 Iunie, 21:00
  • Știrbei Vodă 47, etaj 2, ap. 1A

Studio Super Serios își deschide ușile pentru un Joc Deschis. Acesta propune experiența de a crea, dezvolta și juca un joc despre oraș. Participanții vor putea testa jocul în curs de realizare și vor putea face sugestii. Vino să vezi procesul și să ne jucăm împreună!

Joc Deschis este un eveniment recurent prin care studioul își propune crearea și prezentarea a 5 jocuri și a modului de lucru timp de 5 săptămâni, în fiecare sâmbătă, în perioada 8 mai - 5 iunie. În cadrul RDW 2021, în data de 5 iunie, va avea loc ultimul eveniment din serie (deci ultimul joc).


Fiecare joc are loc în spațiul atelierului Super Serios de pe strada Știrbei Vodă 47, într-un perimetru de 4x4m. Organizarea spațială, mecanismele de joc și conceptul sunt diferite în fiecare săptămână, dar spațiul și formatul (board game la scară umană) rămân constante. Participanții pot testa jocul, pot propune idei și pot explora modul echipei de lucru. Tema jocului va fi mediul urban, specific aplicat pe București.


În plus, participanții la evenimentul din cadrul RDW vor avea acces la arhiva de jocuri create în săptămânile precedente.
Accesul va fi permis cu programare, în funcție de numărul de jucători (3-8 participanți pentru fiecare rundă de joc).
 
 

*
despre

Super Serios este un studio de design din București care se plasează la intersecția dintre joc și mediul urban. Proiectele lor se regăsesc în zona instalațiilor artistice, având un accent important pe legăturile cu contextul actual, pe colaborare și pe estomparea limitelor dintre artă și public.

super serios

 
[ OPEN DOORS ] [ 5 IUNIE ]

16:00 – 21:00 | OPEN DOORS & GAME TESTING

Știrbei Vodă 47 | etaj 2 | ap. 1A

 

*

facebook

instagram