Mergi la conţinutul principal
search

În jurul lumii prin 250 de spații de coworking - Ghidul birourilor moderne

Hotspot Workhub

  • Miercuri, 09 Iunie - 11:00   -   Miercuri, 09 Iunie, 14:00
  • Calea Griviței 82-98, etaj 1

Lansarea cărții „Around The World in 250 Coworking Spaces” alături de Pauline Roussel si Dimitar Inchev , autoarea publicației. Prezentarea este urmată de o sesiune de Q&A și un safe gathering în spațiul destinat socializării găzduit de Hotspot Workhub.

Lansarea cărții „Around The World in 250 Coworking Spaces” de Pauline Roussel si Dimitar Inchev , o carte plină cu 250 de povești unice, interioare și comunități care populează spații de coworking la nivel global.

Cartea este rezultatul a 5 ani de călătorie în 40 de țări diferite, explorând noi tipuri de medii de lucru pentru a înțelege impactul lor asupra oamenilor și orașelor. Răsfoind paginile, cititorii se angajează într-o călătorie unică, întâlnindu-se cu fondatorii și operatorii de spații de coworking de tot felul, învățând împreună despre procesul de demarare, proiectare și creștere a acestor tipuri de medii de lucru.

Prezentarea este urmată de o sesiune de Q&A și un safe gathering în spațiul destinat socializării găzduit de Hotspot Workhub.

*
despre

Un spațiu premium de birouri flexibile/coworking în București, plin de lumină, culoare și elemente de design. Conceptul inovator al lui Stefan Davidovici cu biroarchitetti Milano a evidențiat înălțimea generoasă a spațiului, adaugând structuri metalice spre luminatoare. Iluminatul arhitectural de la Moltoluce și Nemo echipat cu control DALI se adaptează la condițiile de lumină din exterior, asigurând o lumină constantă. Mobilier Vitra.

hotspot

 
[ BOOK LAUNCH & TALK ] [ 9 IUNIE ]

11:00 – 14:00 

Calea Griviței 82-98, etaj 1, The Podium of The Mark building

 

*

facebook

instagram