Mergi la conţinutul principal
search

Lut / Ateliere / Tihnă

LUTFAIN

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 10:00   -   Miercuri, 09 Iunie, 20:00
  • Str. Iacob Negruzzi Nr. 28

Lutfain este un atelier de producție de obiecte ceramice ce va găzdui, între 5 și 6 iunie, o serie de workshop-uri dedicate ceramicii, în cadrul cărora se vor preda diferite tehnici de formare prin ridicare la mână. Ușile atelierului vor fi deschise pentru vizitatori între 7 și 9 iunie, între orele 11:00 - 20:00.

Lutfain este un atelier de producție de obiecte ceramice utilitare și decorative. Orice eveniment pe care îl creează devine în același timp și tur ghidat, galerie și open doors, atelierul având întreaga activitate la vedere, în același spațiu. 


Pe parcursul a două zile, între 5 și 6 iunie, locația va găzdui o serie de workshop-uri dedicate ceramicii. Andreea Chiser, persoana din spatele Lutfain, va preda în cadrul acestora diferite tehnici de formare a obiectelor ceramice, prin ridicare la mână. Participanții vor avea ocazia să descopere etapele de producție ale unui obiect ceramic și vor învăța cum pot crea obiecte fără roata olarului.
Ușile atelierului vor fi deschise pentru vizitatori și curioși între 7 și 9 iunie, între orele 11:00 -20:00.

 

*
despre

Lutfain este un atelier de ceramică decorativă şi utilitară, înfiinţat în 2020, în Bucureşti. În spatele acestui brand se află Andreea Chiser, un arhitect care s-a îndrăgostit iremediabil de ceramică. Descoperirea acestei pasiuni a însemnat îmbinarea perfectă dintre design şi meşteşug. Prin Lutfain, Andreea îşi doreşte să releve importanţa frumosului în vieţile oamenilor şi să readucă ceramica în atenţia publicului.

LUTFAIN

[ ATELIERE ] [ 8 - 13 IUNIE ]

8 – 13 IUNIE | 10:00 – 17:00 | ATELIERE DE CERAMICĂ (4 ateliere | fiecare atelier durează aprox. 1h)

[ OPEN DOORS ] [ 7 - 9 IUNIE ]

7 – 9 IUNIE | 11:00 – 20:00 | UȘI DESCHISE

 

@ Str. Iacob Negruzzi nr. 28

 

*
facebook
instagram