Mergi la conţinutul principal
search

Make Your Own Cup

Studio Ceramică Una ca Luna

  • Vineri, 11 Iunie - 14:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 18:00
  • Str. Alexandru Cernat nr. 26

Workshopul creat de Una ca Luna, „Fă-ți cana ta”, va introduce vizitatorii în universul unui atelier de ceramică, unde aceștia vor deveni creatorii propriilor căni. Vor urma întregul proces de producție al obiectului, de la turnare până la finisare. După ce acestea sunt arse, participanții vor putea, într-o vizită ulterioară, să dobândească produsul creat.

Una ca Luna organizează „Fă-ți cana ta”, atelier în cadrul căruia vizitatorilor le va fi oferită o serie de obiecte de ceramică biscuitate, pe care aceștia le vor putea personaliza cu pigmenți specifici și le vor glazura, sub îndrumarea designerului Anca Vintilă Dragu. Ulterior, obiectele vor fi arse și vor putea fi redobândite de către posesori. 


Pentru a experimenta și prima parte a procesului de producție, vizitatorii vor turna câte o cană în matrițe, pe care o vor lăsa în atelier, spre a fi finalizată.
 

*
despre

Una ca Luna este un studio de ceramică şi design de obiecte funcţionale şi de design interior din ceramică creat de Anca Vintilă Dragu, artist vizual şi manager al proiectului. Activitatea sa se desfășoară pe doua paliere: design de produs şi producţie pentru brandul Una ca Luna şi ceramică sculpturală, artistică, fiind şi membră a grupului Galateea Contemporary Art.

Colecţiile Una ca Luna au participat de-a lungul timpului la festivaluri şi târguri de design locale şi internaţionale.

una ca luna

 

[ OPEN DOORS & WORKSHOP ] [ 11 - 12 IUNIE ]

11 IUNIE | 14:00 - 18:00 | Open Doors & Make Your Own Cup Workshop
12 IUNIE | 11:00 - 18:00 | Open Doors & Make Your Own Cup Workshop

Str. Alexandru Cernat nr. 2

 

*

facebook

instagram