Mergi la conţinutul principal
search

Materiale și prototipuri din carantină

Co Laboratory

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 11:00   -   Luni, 14 Iunie, 20:00
  • Calea Dudesti nr. 140

Co Laboratory deschide publicului ușile studioului și atelierului său, în care va găzdui, în perioada desfășurării Romanian Design Week, expoziția „Materiale și prototipuri din carantină". Spațiul se va transforma într-un cabinet de curiozități arhitecturale cu prototipuri, materiale și texturi explorate în atelier în timpul carantinei.

Expoziția „Materiale și prototipuri din carantină" va fi organizată de Co Laboratory sub forma unui cabinet de curioziăți arhitecturale. Aceasta va include o serie de experimente, aflate în diferite stadii, o colecție de materiale românești – lână, fibre, marmură de Ruschita, piatra vulcanică, lut – și trei produse de design, realizate in-house: o bibliotecă modulară, un corp de iluminat și un obiect de decor. Expoziția va fi una tactilă și va încuraja, în special, participarea persoanelor cu probleme de vedere.

*
despre

Co Laboratory este un atelier creativ multidisciplinar, fondat de Patricia Erimescu și Alexandru Barbu în 2017.

Studioul creează, colaborează, comunică și experimentează proiecte ce se bazează atât pe design, cât și pe producție. Materialele naturale și cele locale sunt una din principalele surse de inspirație, iar procesul de creație dezvăluie autenticitatea și poezia obiectelor.

CoLaboratory

CoLaboratory

[ EXPOZIȚIE ] [ 5 - 14 IUNIE ]

5 IUNIE | 17:00 | SPECIAL OPENING EVENT
5 – 14 IUNIE | 11:00 – 20:00 | PROGRAM

Calea Dudești nr. 140

 

*
 

facebook

instagram