Mergi la conţinutul principal
search

Moda de Atunci și Acum – Tur pietonal

Sava Ionuț Daniel

  • Duminică, 06 Iunie - 14:00   -   Duminică, 06 Iunie, 18:00
  • Calea Victoriei 101, Codrin's Art Gallery

În zilele de 5, 6 și 10 iunie publicul este invitat, începând cu orele 14:00 în zilele de weekend și orele 18:00 în timpul săptămânii, într-un tur pietonal prin care va fi explorat centrul capitalei. Evenimentul va include o scurtă introducere în modă și va cuprinde în traseul său palate și case, magazine și povești din Micul Paris.

Ca orice capitală din lume, Bucureștiul a pus și continuă sa pună accent pe modă, începând de la oameni, ICONS, locuri și până la clădiri ce au îmbrățișat de-a lungul timpului diverse mișcări sociale.
Publicul este invitat la „Moda de Atunci și Acum” – un tur pietonal ce se va desfășura în zilele de 5, 6 respectiv 10 iunie, începând cu orele 14:00 în zilele de weekend și 18:00 în timpul săptămânii. În cadrul acestuia se va explora, timp de două ore, zona din centrul capitalei.


Turul va avea ca punct de întâlnire locația Codrin’s Art Gallery – Calea Victoriei Nr. 101 –, unde va putea fi descoperită cea mai recentă expoziție a artistului, și se va opri în apropierea Magazinului Victoria. Evenimentul va include o scurtă introducere în modă și va cuprinde în traseul său palate, case, magazine și povești din Micul Paris.

*
despre

Sava Ionuț Daniel este Fashion & art PR, având peste 12 ani de experiență în domeniul modei. Un cunoscător al podiumurilor internaționale, și-a făcut un nume în această industrie cu proiecte realizate în timpul Paris Fashion Week, London Fashion Week, Serbia Fashion Week, alături de branduri și designeri români, prin evenimente desfășurate în ambasade, instituții culturale sau galerii de artă.

sava ionut daniel

[ TUR GHIDAT] [ 6 IUNIE ]  

6 IUNIE | 18:00
 

Evenimentele presupun taxă de participare.

Mai multe detalii despre înscrieri în curând.

 

@ Meeting Point: Calea Victoriei 101, Codrin's Art Gallery

 
*

facebook

instagram