Mergi la conţinutul principal
search

MOME THIRTYTHREE

Institutul Cultural Maghiar din București

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 10:00   -   Duminică, 13 Iunie, 18:00
  • Soseaua Kiseleff nr. 3

Expoziţia THIRTYTHREE – Noile orizonturi ale fotografiei este o retrospectivă asupra celor 33 de ani din istoria Departamentului foto din cadrul MOME, prin intermediul a 33 de lucrări, purtând marca conceptului educativ de design atât de caracteristic Universității MOME.

În Noua Galerie a MNŢR din Bucureşti vor fi expuse lucrările artiştilor fotografi din Ungaria care au absolvit de-a lungul timpului specializarea foto din cadrul MOME. Expoziţia intitulată THIRTYTHREE – Noile orizonturi ale fotografiei la Universitatea de Artă Moholy-Nagy este o retrospectivă asupra celor 33 de ani din istoria Departamentului foto din cadrul MOME, prin intermediul a 33 de lucrări.

mome institutul maghiar 2

Colecția retrospectivă are ca marcă comună orizontul, care se mulează perfect pe conceptul educativ de design atât de caracteristic universității ce poartă numele marelui artist de design Moholy-Nagy László. Coexistenţa actuală a poziţiilor creatoare poate fi interpretată şi ca autodefinire, în noul mileniu, a fotografiei maghiare, pe lângă expunerea modului de gândire ce a devenit marca formării profesionale de la MOME.

*
despre

Institutul Cultural Maghiar din București este o instituție culturală diplomatică a Ungariei care promovează arta contemporană maghiară pe teritoriul României.

mome institutul maghiar

[ EXPOZIȚIE ] [ 5-13 IUNIE ]

Miercuri - Duminica | 10:00 – 18:00 | OPEN DOORS

@ Soseaua Kiseleff nr. 3, Muzeul Taranului Roman

*

facebook 

instagram