Mergi la conţinutul principal
search

Open Doors at HNK Gallery

HNK Gallery

  • Sâmbătă, 12 Iunie - 11:00   -   Duminică, 13 Iunie, 22:00
  • Str. Biharia nr. 67-77

În zilele de 12 și 13 iunie HNK Gallery deschide porțile incintei sale către public, unde acesta va putea descoperi o lume suprarealistă, plină de culoare, picturi, piese de mobilier și instalații de artă, create de Hamid-Nikola Katrib.

HNK este o galerie al cărei acces se poate obține, în general, doar prin rezervare. În cadrul Romanian Design Week, aceasta va deschide însă porțile către public, în zilele de 12 și 13 iunie. 


Vizitatorii vor putea descoperi, astfel, spațiul plin de culoare al galeriei, precum și colecția de obiecte create de artist, ce include cele mai recente picturi și piese de mobilier ale sale, oglinzi, vase din ceramică pictate de mână și o serie de portrete. 
Atelierul lui Hamid-Nikola Katrib va fi de asemenea deschis către public, de unde va putea fi urmărit procesul de creație din spatele obiectelor expuse.
 

*
despre

Hamid-Nikola Katrib este arhitect de interior și pictor, ce s-a stabilit în România în urmă cu 14 ani. În 2020, și-a deschis propria galerie de artă în București, unde în prezent sunt expuse tablouri și piese de mobilier, instalații de artă și obiecte din sticlă create de acesta, precum și o parte din colecția sa de portrete. Spațiul este gândit drept o locație care să găzduiască evenimente culturale, workshopuri, expoziții și vernisaje.

hnk

 
[ OPEN DOORS ] [ 12 - 13 IUNIE ]

11:00 –  22:00 | PROGRAM

@ Str. Biharia nr. 67-77

 

*

facebook
instagram