Mergi la conţinutul principal
search

Open Doors @Studio

De Ceramică Studio

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 12:00   -   Duminică, 13 Iunie, 18:00
  • Str. Lipova 34

Studioul De Ceramică își deschide porțile celor care vor să descopere ce înseamnă un meșteșug vechi, adus în prezent prin proces și design de obiect. Cei curioși vor putea vedea, atinge și înțelege etapele și transformările prin care trece materialul ceramic pentru a deveni un obiect nou.

Studioul De Ceramică își deschide porțile cu ocazia Romanian Design Week pentru cei curioși să descopere procesul din spatele obiectelor sale. Vizitatorii vor fi primiți în spațiul de lucru al atelierului, unde vor putea vedea și înțelege etapele de realizare ale unui produs din ceramică și vor cunoaște diferitele materiale folosite în crearea lui. De la schiță până la obiectul final, ceramica înseamnă timp și durează pentru totdeauna.

*
despre

De Ceramică este un studio din București, condus de Mădălina Teler, ce produce mici serii de obiecte ceramice funcţionale și decorative. Fiecare piesă este atent realizată manual, avȃnd propria formă, textură și decor. Toate materialele folosite sunt non-toxice, food safe și prietenoase cu mediul.

1

 
[ OPEN DOORS ] [ 5 - 13 IUNIE ]

5 – 13 IUNIE | 12:00 – 18:00 | PROGRAM

@ Str. Lipova, nr. 34
 

*

Facebook

Instagram

Website