Mergi la conţinutul principal
search

Povești în grădină

Clubul Ilustratorilor

  • Sâmbătă, 12 Iunie - 15:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 19:00
  • Str. Leonida nr. 7

Clubul Ilustratorilor și Leonida 7 invită publicul la explorare în cadrul evenimentului „Povești în grădină”: o plimbare în aer liber, plină de culoare, alături de personaje ilustrate.

„Povești în grădină” este un eveniment de o zi, o colaborare între Clubul Ilustratorilor şi Hub-ul de creație Leonida 7. 
Într-o grădină din București, un colțișor ascuns printre case şi blocuri, personaje de poveste au ieşit la plimbare. Nu s-au mai văzut de mult, prin urmare acestea se reîntâlnesc să-şi povestească întâmplările din anul ce a trecut.
Publicul este invitat să le descopere, să le cunoască, să le asculte. Unele s-au ascuns printre ramurile copacilor, altele stau chiar la firul ierbii. Cei care reușesc să găsească toate personajele pot primi chiar un cadou din partea acestora, lăsându-le o părticică din poveste. 
 

*
despre

Clubul Ilustratorilor a fost adus la viață pentru a susține imaginile care spun povești. Scopul principal al acestuia este să revitalizeze imaginea și conceptul ilustrației artistului în România și să construiască o viziune nouă asupra ilustrației românești în străinătate.

Descoperind un public interesat de ilustrații care crește odată cu fiecare expoziție, Clubul Ilustratorilor a început să creeze proiecte mai mari, să susțină workshop-uri, conferințe.

clubul ilustratorilor

[ OUTDOOR EVENT ] [ 12 IUNIE ]

15:00 – 19:00 | EXPOZIȚIE & ACTIVITĂȚI

@ Str. Leonida nr. 7

 

*

facebook