Mergi la conţinutul principal
search

SABINNE OPEN HOUSE

SABINNE

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 12:00   -   Duminică, 06 Iunie, 20:00
  • aleea Arinii Dornei nr. 9

Publicul este invitat să descopere Atelierul SABINNE într-un eveniment OPEN DOORS, în cadrul căruia vor putea să cunoască designerul, să vizualizeze piese din cele mai recente colecții ale sale expuse în studio și să socializeze, în siguranță, într-un loc în care se pot bucura de design creativ, viniluri și energie bună.

Atelierul SABINNE propune o incursiune în universul creativ al designerului Sabina Georgescu – o vizită în care vizitatorii vor putea descoperi locul în intimitatea căruia iau naștere proiectele acesteia. O vor surprinde pe artistă lucrând, explicând tehnicile prin care își realizează structurile și volumele pentru care a devenit cunoscută și vor putea vizualiza piese din cele mai recente colecții ale sale, expuse în studio.

*
despre

Ca artist vizual, Sabina Georgescu creează expresii vestimentare unice pentru spirite libere. Interesată de structurile multi-dimensionale și cu o deosebită atenție la detalii, Sabina se dedică realizării unor piese sustenabile, cu mesaj. Este inspirată atât de forme arhitecturale cât și de aspectele organice și include în creațiile sale materiale neconvenționale, culori vibrante și contraste curajoase.

Ca brand de slow fashion, SABINNE este creativ, sustenabil și cu o atitudine deschisă.

sabinne

 
[ OPEN DOORS ] [ 5 - 6 IUNIE ]

12:00 - 20:00 | SHOWROOM OPEN DOORS

@ aleea Arinii Dornei nr. 9 (cladirea I8, camera 10)


*

facebook