Mergi la conţinutul principal
search

Stări fără cuvinte

Pixelateria

  • Duminică, 06 Iunie - 17:00   -   Duminică, 13 Iunie, 21:00
  • Intrarea Aurora 17A, AP. 1

Stări fără cuvinte este o expoziție de artă digitală în care artistul timișorean 13m10j (Marius Jurca) prezintă o serie de proiecte video realizate în jurul emoticoanelor animate – simbolurile abstracte care au avut un rol extrem de importantat în procesele noastre de comunicare în perioada de pandemie.

Expoziția de artă digitală Stări fără cuvinte, propusă de artistul timișoarean 13m10j (Marius Jurca), reprezintă o reflexie asupra rolului pe care l-au avut rețelele de socializare și mai ales emoticoanele în perioada de pandemie. O perioadă unică în istoria omenirii, în care tehnologia și-a dovedit importanța dar și-a arătat și limitele.

Lucrările digitale prezentate de artist au la bază diverse pattern-uri formate din multiple emoticoane animate. Aceste simboluri digitale abstracte, capabile să transmită o varietate de stări emotionale atât pozitive cât și negative, ne-au ajutat în perioada pandemiei să comunicăm și să împărtășim între noi sentimente de afecțiune, apartenență, încurajare, regret sau solidaritate. Tot ele sunt cele care ne-au ajutat să păstrăm legătura cu cei dragi și să ne simțim bine împreună, deși la zeci sau mii de kilometrii distanță unii față de ceilalți. 

*
despre

Pixelateria este un shared space dedicat oamenilor creativi pentru content create, punând la bătaie spațiul și dotările necesare astfel încât tinerii antreprenori să își îmbunătățească afacerea în direcția dorită, prin creșterea calității materialelor de prezentare, produselor sau serviciilor lor.

pixelateria 2

[ EXPOZIȚIE ] [ 6 - 13 IUNIE ]

6 – 11 IUNIE | 17:00 – 20:00 

12 – 13 IUNIE | 11:00 – 21:00

 

@Intrarea Aurora 17A, AP. 1

 

*

facebook

instagram