Mergi la conţinutul principal
search

Together To Get There

ARCA by Menatwork & FADD, UNARTE

  • Luni, 07 Iunie - 10:00   -   Vineri, 11 Iunie, 17:00
  • Str. Popa Petre nr 5, etaj 3

ARCA by Menatwork, în parteneriat cu Facultatea de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Arte București, propune expunerea rezultatelor Atelierului DESIGN TOGETHER în cadrul unei expoziții de moodboard-uri ce va fi găzduită de noul Hub Arca by Menawork – un showroom și spațiu de lucru, în același timp.

Alegerea obiectelor, a finisajelor și armonizarea lor pentru crearea unor spații cu personalitate devine astăzi un proces creativ complex, având în vedere starea de maturitate a pieței de design interior. Colaborarea dintre furnizorul de materiale și designer devine, din acest motiv, esențială. 


ARCA by Menatwork, în parteneriat cu Facultatea de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Arte București, propune expunerea rezultatelor Atelierului DESIGN TOGETHER într-un eveniment ce va avea loc în luna mai, în showroom-ul ARCA. 
Atelierul DESIGN TOGETHER este susținut de către Asist. Univ. Dd. Răzvan Clondir pentru studenții de la secția Design.  Organizat cu intenția de a susține și a încuraja lucrul împreună, acesta propune un „antrenament” pentru crearea de spații creative, pornind de la texturi, culori, finisaje. Ambientele create, redate prin moodboard-uri, vor fi expuse în cadrul expoziției găzduite de noul Hub ARCA By Menatwork - showroom și spațiu de lucru în același timp. 
 

*
despre

ARCA by Menatwork, principal furnizor de soluții și materiale de construcții pentru piața din România, pune la dispoziție o gamă largă de finisaje de calitate pentru interior și exterior prin diviziile: edilitare, pardoseli, ceramice si sanitare.

arca by menatwork

[ EXPOZIȚIE ] [ 7 - 11 IUNIE ]

7 – 11 IUNIE | 10:00 – 17:00 | PROGRAM
11 IUNIE | 18:00 | Dezbatere

@ Str. Popa Petre nr 5, etaj 3

 
*
facebook
instagram