Mergi la conţinutul principal
search

UNIT

CONTINUUM ART

  • Sâmbătă, 05 Iunie - 17:00   -   Marţi, 08 Iunie, 21:00
  • Str. Vasile Lascăr nr. 29

„UNIT” este tema expoziției semnată de cei doi fondatori ai CONTINUUM, Andrei Alexander Pop și Laura Târțău. Împreună, cei doi artiști configurează ideea de unitate prin două lucrări de artă în sticlă.

"UNIT" este tema expoziției semnată de cei doi artiști Andrei Alexander Pop și Laura Târțau. Elementele inspiraționale - universul fizic, prin legile naturii și omul, de la ipostaza eu-lui, alter ego-ului prin cuplu și noi, de la noi doi, la comunitate, configurează ideea de unitate în univers, indiferent dacă este universul umanului sau universul galactic.

"UNIT" este unitatea a doua lucrări de artă în sticlă, o instalație cu obiecte din sticlă suflată, sfere legate de luminile portante și delimitări umane de cunoaștere, iar cea de-a doua instalație relevă universul uman contemporan, în diferite ipostaze ale evoluției personale, raportate la societate și propriul drum inițiatic, pe care fiecare îl are de parcurs. Astfel se naște o uniune a imaginarului universal între  cel pământean, cu omul în rostul și rostuirea sa și cel astral. Sticla, ca materie anorganică ce vine din cosmosul mineral, modelată de mâna și emoția omului, reprezintă elementul simbiotic al reflectării universului fizic și a celui uman, prin explorare artistică. Dimensiunile celor două lucrări, în uniunea dialogului, a meditației sau reflexiei sunt proiecții ale proporțiilor percepției umane.

O lucrare orizontală, o hartă a lumii celeste proiectată pavimentar și o lucrare verticală, a umanității emoționale, conciliantă si complementară, sunt sugestii de introspecție și cunoaștere a universurilor din noi, cu noi si pentru noi.

 
*
despre

CONTINUUM ART STUDIO reprezintă fuziunea vizuală a celor doi artiști, Andrei Alexander Pop și Laura Târțău, prin aplicabilitatea artelor focului în spațiul contemporan, susținând continuitatea exprimării libere și nealterate a acestui segment artistic.

unit

[ EXPOZIȚIE ] [ 5 - 8 IUNIE ]

5 IUNIE | 17:00 | VERNISAJ
6 – 8 IUNIE| 15:00 – 21:00 | PROGRAM

@ Str. Vasile Lascăr nr. 29 | Beat Bar

*

website