Mergi la conţinutul principal
search

VOX CREATIVE: A collection with unlimited configuration possibilities

VOX România

  • Luni, 07 Iunie - 10:00   -   Sâmbătă, 12 Iunie, 16:30
  • Șos. București-Nord nr. 15-23

VOX lansează noul sistem de mobilier CREATIVE, sistem care oferă posibilități de configurație aproape nelimitate, în cadrul unui eveniment de prezentare în showroom-ul VOX, destinat arhitecților, designerilor de interior și entuziaștilor de design interior.

Observând lumea aflată în continuă schimbare și stilurile de viață variate, VOX a proiectat noul sistem de mobilier CREATIVE, care oferă posibilități de configurație aproape nelimitate. Astfel, cu ajutorul VOX CREATIVE, se poate crea exact tipul de mobilier dorit. Cu o paletă bogată de culori, diferite tipuri de picioare și mânere, totul este gândit pentru a putea aranja interiorul de vis. CREATIVE este un sistem care a fost conceput pentru ca fiecare să construiască orice lume dorește în interiorul casei sale: un living clasic cu o atingere retro, sau un dining idilic, tehnicolor.  


Mobilierul va fi lansat în cadrul unui eveniment de prezentare în showroom-ul VOX, destinat arhitecților, designerilor de interior și entuziaștilor de design interior.
 

*
despre

VOX crede că adevărata libertate începe acasă, iar ceea ce contează cu adevărat sunt nevoile și stilurile de viață ale membrilor familiei. De aceea, obiectivul VOX este de a inspira, sfătui și livra soluții complexe de interior - potrivirea colecțiilor de mobilier, podele și sisteme de perete.


vox

 

[ LANSARE ] [ 12 IUNIE ]

10:00 | EVENIMENT LANSARE: Transformă-ți visele în realitate cu sistemul de mobilier VOX CREATIVE. Prima colecție VOX cu posibilități nelimitate de configurare.

[ OPEN DOORS] [ 7 - 11 IUNIE ]

10:00 – 19:00 | PROGRAM

[ OPEN DOORS] [ 5 & 12 IUNIE ]

10:00 - 16:30 | PROGRAM

@ Showroom VOX: Șos. București-Nord nr. 15-23; Swan Office and Technology Park, Voluntari.

 

*
website