Mergi la conţinutul principal
search

Atelier de apicultură urbană pentru copii | Grădina cu Oameni

Grupul de inițiativă civică Cișmigiu

  • Duminică, 22 Mai - 11:30   -   Duminică, 22 Mai, 13:00
  • Librăria Humanitas Kretzulescu

Atelierul de apicultură urbană pentru copii are scop educativ în vederea conștientizării importanței polenizatorilor urbani. Cu ajutorul unui stup de observație izolat de exterior cei mici, dar și cei mari, își vor putea depăși frica de albine fără pericol de înțepare, în timp ce vor descoperi o mulțime de lucruri ascultând explicațiile lui Marian Stoica.

 

cismicivicPhoto credits: Ioanid Apostol

Cu ajutorul unui stup de observație, perfect izolat de exterior, cei mici vor putea interacționa cu albinele fără a fi în pericol de înțepare și pot asculta explicațiile lui Marian Stoica, ghid specializat în tainele albinăritului. În felul acesta, organizatorii speră să îi facă pe copii și pe părinți să își depășească frica de albine și să înțeleagă mai multe despre rolul acestor insecte minunate în funcționarea ecosistemului. 

*

despre

Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu, alintat și CișmiCivic, este o comunitate non-formală, alcătuită din vecini deveniți prieteni, uniți în jurul unui țel comun: să contribuie activ la îmbunătățirea calității locuirii în cartierul Cișmigiu.

*

[ WORKSHOP ] [22 MAI ] | 11:30 | 

@Calea Victoriei, Nr. 45 

*

website

facebook

instagram