Mergi la conţinutul principal
search

Ban(ana), povești scurte

Miss Alé Central Culture

  • Sâmbătă, 14 Mai - 19:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 22:00
  • Miss Alé- Central Culture

Miss Alé și Ana Bănică își unesc forțele pentru o expoziție unde artista o să își exprime viziunea ei asupra temei de anul acesta, gândindu-se la viitor prin visurile ei din copilărie, care se schimbă odată cu experiența iar noi aducem locația, mâncarea și cocktailurile.

miss ale

Miss Alé și Ana Bănică și-au început prietenia fix înainte de lockdown cu două săptămâni, când artista a pictat pentru ei un mural. Doi ani și o pandemie mai târziu, privesc viitorul cu încredere și entuziasm, motiv pentru care au hotărât să facă o expoziție și un vernisaj pentru această ediție de Romanian Design Week. Interpretând în viziunea ei tema de anul acesta, artista propune o serie de picturi legate de visurile din copilărie; cele despre o viitoare ea, ce se schimbă odată cu trecerea timpului.

Ana o să prezinte o serie de picturi, pe această temă, visurile reprezentând lucruri care fie s-au materializat deja, fie sunt planuri pentru viitor, alături de elemente deja cunoscute din lucrările ei, reinterpretate. 

miss ale

despre

Miss Alé Central Culture este locul unde găsești de brunch toată ziua cu cocktailuri, cafea de specialitate, magazin de viniluri și micro cinema.

*

 

[ EXPOZIȚIE, OPEN DOORS ] [ 14 - 21 MAI ]
14 MAI | 19:00 | SPECIAL OPENING PARTY
14 - 21 MAI | 10:00 - 22:00 | OPEN DOORS

@Str. Robescu F. Constantin Nr.2

*

facebook 

instagram