Mergi la conţinutul principal
search

Bazar de Cotroceni

Asociația Încotroceni - Oameni, Idei, Povești

  • Sâmbătă, 21 Mai - 10:00   -   Duminică, 22 Mai, 20:00
  • Cartierul Cotroceni

Bazar de Cotroceni este sărbătoarea comunității, un eveniment de tip open-doors, în care micile afaceri locale și curțile locuitorilor se deschid vizitatorilor, care descoperă astfel fața ascunsă a unuia dintre cele mai iubite cartiere din București.

Bazar de Cotroceni este un eveniment de tip open-doors, care aduce împreună micile afaceri locale și curțile & grădinile locuitorilor, care se deschid pentru a întări sentimentul de apartenență al comunității și pentru a crește nivelul de conștientizare asupra potențialului său, atât din punct de vedere social cât și economic. Evenimentul se află la a 4-a ediție, fiind produsul comunității locale și al oamenilor care descoperă fața ascunsă a cartierului.

incotroceni

Locuitorii și micile afaceri locale se pregătesc tot anul pentru a întâmpina vizitatorii, iar aceștia vor găsi pe străzi și în curțile vecinilor obiecte de decor interior, haine și accesorii vintage, copii care vând limonadă și de casă, expoziție de biciclete și tablouri vechi sau colecții de vinyluri, ateliere de pictură pentru copii, vecini care te invită să asculți muzică la ei în curte sau doamne care așteaptă să guști din dulceața lor de trandafiri. 

*

despre

Încotroceni a început ca un grup de iniţiativă, format din vecini, care prin acțiunile lor contribuie la dezvoltarea, promovarea și sprijinirea comunităţii din Cotroceni și a identităţii acesteia, pe direcții de acţiune: social – cultural, arhitectură, urbanism, infrastructură.

[ OPEN DOORS, FAIR ] [ 21 - 22 MAI ]
21 MAI | 10:00 - 20:00 | OPEN DOORS & VINTAGE FAIR
22 MAI | 10:00 - 20:00 | OPEN DOORS & VINTAGE FAIR

@ Cartierul Cotroceni

*

facebook

instagram