Mergi la conţinutul principal
search

Boiler @ The Zoo: Workshop de ilustrație botanică pentru familii

Boiler Coffee Shop

  • Duminică, 15 Mai - 11:00   -   Duminică, 15 Mai, 13:00
  • Str. Vadul Moldovei Nr. 85

Boiler @ The Zoo găzduiește un workshop de ilustrație botanică, cu contribuția a două organizații de mediu din România, în care copiii cu vârste între 4 și 8 ani vor învăța principii de bază ale ilustrației botanice, dar și informații despre specii de plante și animale protejate.

Boiler @ The Zoo este un coffee-shop care explorează limita orașului și apropierea de natură. Poziția vis-a-vis de ZOO Băneasa, a fost contextul care a trasat linia designului, care explorează ideea de natură și #wildlife - un îndemn la a respira, la a găsi răgaz pentru cafea, pentru a înțelege și gândi un viitor mai sustenabil. Cu ocazia Romanian Design Week 2022, BOILER invită copiii din comunitate la un workshop de ilustrație botanică, condus de un ilustrator român, cu contribuția a 2 ONG-uri: Societatea Ornitologică Română și WWF România, în care copiii cu vârste 4-8 ani vor învăța principii de bază ale ilustrației botanice, înțelegând în același timp noțiuni despre speciii protejate de animale din România, conservarea biodiversității și protejarea mediului, folosind materiale reciclate. 

boiler

*

despre

BOILER a început ca un coffee-shop de cartier dedicat pasiunii pentru cafea de specialitate. Treptat, a reușit să schimbe, puțin câte puțin, fața cartierului de la Piața Muncii. Acum, se concentrează asupra schimbării dinamicii comunităților în care activează, aducând împreună designul, industria ospitalității și alte forțe creative.


[ WORKSHOP ] [15 MAI ]
15 MAI | 11:00 - 13:00 | WORKSHOP

@Str. Vadul Moldovei Nr. 85

*

facebook

instagram

tiktok