Mergi la conţinutul principal
search

Bucharest Stickerz Fest

  • Joi, 19 Mai - 12:00   -   Joi, 19 Mai, 22:00
  • Lokal

Bucharest Stickerz Fest este un festival de artă stradală de dimensiuni mici capabilă să transmită mesaje importante, emoții puternice și spirit creativ într-o formă nesupusă vreunei constrângeri.

Bucharest Stickerz Fest are scopul de a promova cultura stickerelor în România, de a lega comunitatea de stickerheads și de a încuraja artiștii români să producă stickere pe care să le expună pe stradă. Prima ediție a avut loc în 2021 la J'ai Bistrot. Publicul s-a bucurat de stickerele provenite de la peste 600 de artiști din întreaga lume, colecționarii au făcut schimburi de stickere, cei interesați au participat la atelierele pentru crearea de stickere manual: linogravură cu Maria Bălan și mixed media cu Serebe. Ediția a II-a este pentru comunitate, festivalul dorindu-și să strângă laolaltă cât mai mulți actori din sectorul cultural și din producția de stickere. Gazda evenimentului, Lokal, va fi ,,bombardată" cu stickere și paste-ups pe 19 mai. Susținut de Molotow România. Printat de The Plot, Sticker Republic și Sticărești. 

bucharest stickerz fest
Photo credits: Mircea Mihail Ioniță

În cadrul evenimentului vor fi organizate două ateliere: stencil, susținut de Barto, cu sprijinul Molotow România şi digital, susținut de CoonOne, cu sprijinul Wacom România. Va fi, de asemenea, un graffiti live act, susținut de Sergiu Georgian Mazerschi şi ,,Comunitatea 156", cu sprijinul Molotow,  dar şi o mini expoziție ,,Să fiți cuminți Gallery". 

*

despre

Bucharest Stickerz Fest este o expoziție neconvențională de stickere, iar anul acesta se desfășoară ediția a II-a. Bucharest Stickerz Fest lansează un open call internațional pentru stickere și paste-ups și le vor folosi pentru a “bombarda” locația evenimentului. Anul trecut au fost la J'ai Bistrot, anul acesta vor fi la Lokal.

*

[ EXPOZIȚIE ] [ 19 MAI ] 

@Str. Mihai Eminescu Nr. 57

*

website

facebook

instagram