Mergi la conţinutul principal
search

Bun de tipar

Clubul Ilustratorilor

  • Luni, 16 Mai - 18:00   -   Duminică, 22 Mai, 20:00
  • Biblioteca Națională a României

Cum ia naștere o carte? Simplu. Vino să descoperi, în expoziția "Bun de tipar", 10 cărți din ultimii 10 ani, alături de 10 ilustratori din Clubul Ilustratorilor, la Biblioteca Națională a României.

Cum ajunge o carte să ia naștere? Cum începem? Cum arată primele încercări? E suficient să existe o idee bună sau e nevoie de o întreagă echipă care să aducă la viață o simplă carte care ascunde între coperți o întreaga lume de poveste? Expoziția “Bun de tipar” este o invitație în culisele lumii cărților. Vom prezenta tot procesul creației unei cărți, alături de scriitori, ilustratori, editori, tipografi. O carte poate să vadă lumina zilei sau a lămpii din dormitor, doar dacă se formează această echipă minunată.

Cum arată acești ultimi 10 ani în 10 cărți prezentate pe larg și în detaliu? Această este expoziția pe care vă invităm să o vedeți , în locul cel mai bun pentru cărți, într-o bibliotecă, Biblioteca Națională a României.

clubul ilustratorilor

*

despre

Din 2006 asociația Clubul Ilustratorilor susține activitatea tinerilor ilustratori de carte din România. A colaborat cu ICR, Creart, Ministerul Culturii, ARCUB, AER-Bookfest, Pro Helvetia. Este membră EIF (European Illustrators Forum) și este național nominating body pentru concursul Astrid Lindgren. 

*

 

[ EXPOZIȚIE ] [ 16 - 30 MAI ] 

16 MAI | 18:00 | VERNISAJ 

Marți - Vineri | 08:00 - 20:00

Sâmbătă | 09:00 - 18:00

@Str. Bulevardul Unirii Nr.22

*

website

facebook