Mergi la conţinutul principal
search

Casa Mai Deschisă

CASA MAI

  • Sâmbătă, 14 Mai - 12:00   -   Duminică, 22 Mai, 20:00
  • @Str. Nicolae Turnescu, Cotroceni

Anul acesta, Casa Mai își deschide atelierele și birourile printr-un tur explicativ, ghidat de rezidentele casei. Va exista, de asemenea și un mic workshop de ceramică, un talk despre antreprenoriat creativ și un pop-up sale.

Casa Mai Deschisă înseamnă, în primul rând, o ocazie specială de întâlnire cu oamenii curioși și dornici să cunoască acest cuib creativ din Cotroceni. Rezidintele casei vor pregăti pentru oaspeți un tur explicativ cu informații despre lucrul fiecărui atelier sau birou. Ceramistele Sandra Berghianu și Studio mud vor povesti despre ceramica lucrată la roata olarului, turnată în șticluri sau modelată. Atelier Tron va prezenta obiecte vopsite cu plante sau brodate și va explica procesul tehnic de realizare.

casa mai

Stardust Architects vor împărtăși din experiența proiectelor și expozițiilor la care au lucrat, iar Armina Popeanu - AAarchitects va modera o prezentare și discuție despre antreprenoriatul creativ. Toate acestea se vor desfășura atât în casă, cât și în curte, unde va exista și un pop-up sale. Totul se va petrece într-o atmosferă de început de vară, cu zâmbete și timp petrecut cu folos. 

casa mai

*

despre

Casa Mai există ca urmare a întâlnirii a șase arhitecte și artiste, care își pun tot efortul creativ în munca lor, fie că este la atelier sau la birou. Casa Mai este o casă frumoasă în Cotroceni, în care fiecare business ocupă câte o cameră, un fel de stup cu bucurie. 

*

 

[ EXPOZIȚIE, FAIR ] [ 14 MAI, 22 MAI ]
14 MAI | | OPEN DOORS & TALK
22 MAI | | OPEN DOORS & FAIR

@Str. Nicolae Turnescu, Cotroceni

*

instagram