Mergi la conţinutul principal
search

Color trace #Forward

Sundazed Interiors x Oriel Beer

  • Sâmbătă, 14 Mai - 12:00   -   Duminică, 15 Mai, 22:00
  • Str. Drumul Gura Caliței Nr. 34-38

Sundazed Interiors x Oriel Beer invită participanții să ia parte la o experiență a culorii printr-un traseu senzorial în Oriel's brewery cu trei zone speciale.

Evenimentul constă într-o experiență a culorii care se traduce printr-un traseu senzorial în Oriel's brewery cu trei zone speciale. 

1. Live act - reprezentat de un graffiti performance pe un perete exterior al berăriei Oriel; 

2. Workshop - participanții sunt invitați la o joacă liberă pictând cu vopseluri destinate proiectelor interioare pe role de hârtie, având la dispoziție toate instrumentele necesare de la un inspiration board, la șorț, mini trafaleți și pensule. 

3. Proiecții video - curatoriate de Ioana Coca, co-fondator Oriel Beer. Proiecțiile vor fi bazate pe elementul culoare, un punct comun în orice domeniu. Fiecare ingredient în producerea berii este definit de o culoare, iar prin aceste culori, invitații vor putea vedea cum se produce berea artizanală într-o formă comună cu arta. Proiecțiile se vor desfășura în interiorul fabricii, în spațiul propriu-zis al producției. 

sundazedPhoto credits: George Sandu

*

despre

Sundazed Interiors este un studio de design fresh și entuziast cu idei și soluții care vor ajuta la crearea unui spațiu unic, plin de energie pozitivă. Proaspăt lansat, studioul este ambițios și dorește să aducă culoare, bun gust și idei creative interioarelor.

*

 

[ EXPOZIȚIE, GUIDED TOURS, OPEN DOORS, WORKSHOP ][ 14 - 15 MAI ]
14 MAI | 12:00 - 22:00 |
15 MAI | 12:00 - 22:00 |

@Str. Drumul Gura Caliței Nr. 34-38

*

website

facebook 

instagram