Mergi la conţinutul principal
search

Design interior pentru copii

SDH KIDS

  • Sâmbătă, 14 Mai - 10:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 21:00
  • Galeriile Mobexpert Băneasa, intrare magazin BoConcept (etaj 1)

Design interior pentru copii – cum să mixăm creativitatea cu designul inteligent care va crește și își va schimba forma împreună cu copiii

Copiii sunt mici cercetători care explorează lumea în mod activ și independent. Cel mai bun domeniu pentru învățare și cercetare este mediul lor cel mai apropiat. De aceea, amenajarea camerei lor este atât de importantă pentru crearea unui mediu inspirațional, instructiv și, în același timp, care să permită copiilor să se liniștească și să se relaxeze. „Casa cu copii” este guvernată de propriile reguli și necesită o organizare și un management inteligent, responsabil.

sdh

SDH Kids își propune sa inspire părinții să găsească  echilibrul perfect, bucuria, dragostea și spontaneitatea, deoarece lumea vibrantă, întreaga realitate, se schimbă dincolo de recunoașterea din fiecare zi. În cadrul evenimentului, SDH KIDS va prezinta cele mai creative și mai inteligente modele pentru camerele copiilor. Părinții sunt rugați sa vina alături de copii, fiind și ei invitați la un atelier de origami, unde își vor exersa mintea strălucitoare și creativitatea.

*

despre

SDH KIDS este divizia Scandinavian Design House dedicată în întregime copiilor, incluzând soluții smart pentru mobilier, pentru toate vârstele, de la bebeluși până la adolescenți. Printre produsele acestora se numără corpuri de iluminat, decorațiuni, jucării, rechizite, sisteme de siguranță și toate cele necesare pentru plimbare și joacă afară. 

*

[ GUIDED TOUR, OPEN DOORS ] [ 14 - 22 MAI ]
14 - 22 MAI | 10:00 - 21:00 | OPEN DOORS
21 MAI | 11:00 | EVENIMENT "INTERIOR DESIGN FOR KIDS"

@Str. Șos. București-Ploiești Nr.44C

*

website

facebook

instagram