Mergi la conţinutul principal
search

Design, je t’aime!

PARIS14A

  • Sâmbătă, 14 Mai - 10:00   -   Duminică, 22 Mai, 22:00
  • Strada Paris 14a

PARIS14A te invită să savurezi o cafea de specialitate, un vin bun, să asculți muzica ta favorită și să te răsfeți înconjurat de obiecte atent meșteșugite. Lasă-ți simțurile să preia controlul și vino să iubești designul la PARIS14A!

paris 14 a

Imaginează-ți cum ți-ar plăcea să fie locurile în care trăiești? Ce sentimente trezește în tine “acasă” sau “la birou”? Cum arată casa care îți este "acasă" sau biroul unde te grăbești să ajungi și să lucrezi?

Designul ca stil de viață este o abordare pe care cei de la PARIS14A doresc să o împărtășească cu toți cei care apreciază când arta și viața de zi cu zi se interconectează în produse alese cu grijă, create de oameni care au aceleași valori: curiozitate, creativitate și inovație, dar și frumusețe, echilibru, armonie.

Viața nu urmează o traiectorie liniară, este încărcată de sentimente, momente, interacțiuni. Ea trebuie trăită din plin, cu poftă pentru tot ceea ce iubim.  Alegem designul ca stil de viață - ne face să simțim că trăim și că iubim cu adevărat. În această notă, PARIS14A  invită iubitorii de design să savureze o cafea de specialitate, un vin bun, să asculte muzica favorită și să se răsfețe înconjurați de obiecte atent meșteșugite.

Lasă-ți simțurile să preia controlul.

Vino să iubești designul la PARIS14A!

paris 14 a

*

despre

Nu ne place materialismul, ci iubim estetica. "Less is more" - așadar totul, oricât de mic, trebuie ales cu grijă. Calitatea nu este elitism, ci sustenabilitate. Alegem designul ca stil de viață, designul care ne face să simțim că trăim și că iubim cu adevărat. - Acestea sunt principiile după care se ghidează cei de la PARIS14A în tot ceea ce fac. 

*

14 - 22 MAI | 10:00 - 20:00 | Open doors
18 MAI | 18:00 | Party: Sofa Social Club / Design, je t'aime!

@Strada Paris, 14a

*

website

facebook

instagram