Mergi la conţinutul principal
search

DESIGN LA RECE #23 - Prețul designului

Dizainăr concept store

  • Vineri, 20 Mai - 19:00   -   Vineri, 20 Mai, 22:00
  • Dizainăr store & garden

Vineri, 20 mai, echipa Dizainăr vă invită la un nou dialog liber-creativ DESIGN LA RECE, de această dată într-o ediție specială în cadrul Romanian Design Week 2022. În ediția cu numărul #23 discutăm, alături de profesioniști din domeniu, despre prețul designului.

dizainărPhoto credits: Gabriela Tîrlie

Vineri, 20 mai, echipa Dizainăr vă invită la un nou dialog liber-creativ DESIGN LA RECE, de această dată într-o ediție specială în cadrul Romanian Design Week 2022. La ediția cu numărul #23 discutăm, alături de profesioniști din domeniu, despre prețul designului.

dizainăr

Evenimentul se adresează designerilor și arhitecților de interior, designerilor de produs, dar și studenților de la facultățile de specialitate. Intrarea este liberă, în limita a 20 de locuri disponibile. Înscrierea la eveniment se face prin completarea unui formular online ce va fi disponibil începând cu data de 10 mai.

"Design la Rece" este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care magazinul Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013.

 

𝗜̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 se face prin completarea formularului online de aici: https://bit.ly/3sy6OJw

Invitatul DESIGN LA RECE #23 este 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀̦ 𝗠𝗼𝘁𝗶𝗰𝗮, designer de produs, fondator și directorul creativ al brandului AȘKIA. Discuția alături de publicul profesionist va fi moderată de designerul 𝗠𝗶𝗵𝗻𝗲𝗮 𝗚𝗵𝗶𝗹𝗱𝘂𝘀̦, director creativ DZNR Studio și fondator Dizainăr shop.

*

despre

Dizainăr este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un punct central, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. 

*

[ TALK ] [ 20 MAI ] | 19:00 - 22:00 | PROFESSIONAL EVENT, PRIOR REGISTRATION NEEDED

@Str. Puțul cu Plopi Nr. 17

*

website

facebook

instagram