Mergi la conţinutul principal
search

Elemente creative obligatorii pentru o casă plină de inspirație.

VOX

  • Sâmbătă, 14 Mai - 11:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 16:30
  • Str. Sos. București Nord Nr.15-23

VOX crede că toți oamenii sunt creativi, iar un interior bine gândit le poate debloca potențialul. În diferite etape ale vieții, oamenii au nevoie de spații diferite în care întreaga lor lume să poată încăpea. La VOX publicul poate descoperi elemente creative obligatorii pentru a găsi libertatea acasă.

VOX crede în faptul că toți oamenii sunt creativi, iar un interior bine gândit le poate debloca potențialul lor. În diferite etape ale vieții, oamenii au nevoie de spații diferite în care întreaga lor lume să poată încăpea. VOX consideră că oamenii se simt cel mai bine în interioarele ale căror aspect este rezultatul propriilor decizii personale. Astfel de interioare le satisfac pe deplin nevoile și le oferă un sentiment de libertate. 

vox

Nu este nevoie de urmărirea tendințelor definite pentru a crea un interior frumos. Cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât sunt mai multe lumi posibil de creat. VOX își dorește să aducă inspirația pentru fiecare și să furnizeze cea mai bună soluție creativă pentru universul perfect al fiecăruia, astfel încât oricine să își poată găsi evadarea ideală de restul lumii, și să își găsească  propriul cuib care să ofere siguranța de care are nevoie și de care să fie mândru să îl numească acasă.

 

Evenimentul VOX se va desfășura în showroomul VOX (Șos. București-Nord nr. 15-23, Swan Office Park - Voluntari - vezi aici harta), sâmbătă,14 mai 2022ora 10:30, eveniment destinat atât arhitecților, designerilor de interior, dar și entuziaștilor de design interior.

AGENDA EVENIMENTULUI

10:30 - Bun venit, participanților! 
10:45 - Scurtă introducere în povestea VOX. Prezentator: Diana Staicu,CEO & Founder Scandinavian Design House
11:00 - Tendințe în amenajări interioare 2022. Prezentator: Olgierd Jaskulski - Designer de Produs VOX
12:45 - Q&A Olgierd Jaskulski
13:00 - Pauză de masă și socializare
13:30 - Tehnici de organizare pentru casă prin design și funcționalitate. Prezentator: Diana Mihăilă, Master Professional Organizer
14:30 - Q&A Diana Mihăilă
14:45 - Pauză de cafea și socializare
15:00 – Descoperă soluțiile de finisare a pereților interiori și exteriori cu VOX Profile. Prezentator: Alecsander Ciucea, Interior Designer Scandinavian Design House
15:15 -  Descoperă programul VOXBOX care te ajută să îți personalizezi casa cu produsele VOX. Prezentator: Anca Mihailov, Arhitect și Store Manager VOX
15:30 - Q&A

Pentru participare, te poți înscrie folosind formularul de aici. Pentru informații suplimentare, poți scrie pe adresa de email: mav@sdhouse.ro.

 

*

despre

VOX crede că adevărata libertate începe acasă și ceea ce contează cu adevărat sunt nevoile și stilurile de viață ale membrilor familiei. De aceea, obiectivul VOX este de a inspira, sfătui și livra soluții complexe de interior - potrivirea colecțiilor de mobilier, podele și sisteme de perete. 

*

[ OPEN DOORS, PRODUCT ] [ 14 - 16 MAI ]
14 MAI | 11:00 | OPENING
16 - 20 MAI | 10:00 - 19:00 |OPEN DOORS
14 & 21 MAI | 10:00 - 16:30 | OPEN DOORS

@Str. Sos. București Nord Nr.15-23

*

website

facebook

instagram

other