Mergi la conţinutul principal
search

EQUINOX

Kulterra Gallery

  • Sâmbătă, 14 Mai - 12:00   -   Duminică, 15 Mai, 22:00
  • Kulterra Gallery

”EQUINOX” este a treia expoziție realizată la și de Kulterra Gallery. Patru artiste, având viziuni și tehnici diferite, sunt asociate sub un singur discurs curatorial, care celebrează primăvara la feminin. Publicul este, așadar invitat să exploreze lucrările celor patru artiste în weekendul 14-15 mai, când Kulterra Gallery își va prelungi programul până la ora 22:00.

kulterraPhoto credits: Cătălin Soto

Kulterra Gallery invită publicul să-i treacă pragul și extinde programul de vizită până la ora 22:00 în weekendul 14-15 mai. Expoziția ”EQUINOX”, este cea de-a treia expoziție după ”Obie Platon. Connect/Disconnect” și ”Elena Bria. New Academia”, dar prima expoziție colectivă. Dacă primele cazuri au fost expoziții personale (Obie Platon, respectiv Elena Bria), de data aceasta, este vorba despre prezentarea unor lucrări (pictură, sculptură și ceramică) realizate de patru artiste din România și din Republica Moldova: Valeria Glibiciuc (pictură), Natalia Romaniuc (pictură și ceramică), Alexandra Satmari (sculptură) și Teona Toderel (pictură). Deschisă pe 10 martie, cu doar zece zile înainte de ziua în care a început primăvara astronomică, Equinox a introdus ideea de echilibru recâștigat. Într-o perioadă în care totul pare să alunece înspre extreme, echilibrul devine o necesitate.

*

despre

Kulterra Gallery este o galerie de artă contemporană cu sediul în București axată pe organizarea de expoziții și proiecte educaționale în România și în străinătate. Kulterra Gallery nu numai că vinde artă contemporană, ci și lucrează cu artiști, dezvoltându-le cariera în mod strategic.

*

[ EXPOZIȚIE, OPEN DOORS ] [ 10 MARTIE - 15 MAI ]
14 - 15 MAI | 12:00 - 22:00 | OPEN DOORS

@Str. Știrbei Vodă Nr. 104-106

*

website

facebook

instagram