Mergi la conţinutul principal
search

Exhibition: Sorin Mihai Calițescu: I SEE GHOSTS

Black Rhino Radio

  • Sâmbătă, 09 Aprilie - 12:00   -   Duminică, 22 Mai, 17:00
  • Str. General Constantin Cristescu Nr. 12

Black Rhino Radio invită publicul să exploreze expoziția lui Sorin Calițescu I SEE GHOSTS. Cu rădăcini putenic încastrate în străzile orașului, Sorin documentează fotografic spațiul urban, cu oamenii și obiectele care îl compun. Sorin Calițescu alege să meargă și să observe acele momente, oameni și locuri pe care alții aleg să le ignore.

brr

Black Rhino Radio invită publicul să exploreze expoziția lui Sorin Calițescu I SEE GHOSTS Cu rădăcini puternic încastrate în străzile orașului, Sorin documentează fotografic spațiul urban, cu oamenii și obiectele care îl compun:  Orașul e departe de a fi un Paradis. E un organism viu. E plin de emoție, bucurie, durere, frustrare, nebunie, dragoste, delir. E o oglindă a multitudinilor de tipologii și trăiri ale oamenilor. Cei mai mulți dintre noi alegem să stăm în tribul nostru și să vedem lucrurile care ne plac sau care ne inspiră. E o atitudine care ne protejează de emoții puternice și care ne proiectează o viziune a orașului ca un corp inert și amorf.

*

despre

Black Rhino Radio este un proiect care promovează artiștii, muzica și cultura din spatele sunetului. Construit în jurul unor oameni cu experiență în muzică și arte vizuale, echipa din spate evocă peste 15 ani de experiență.

Postul online promovează diversitatea muzicii și a oamenilor. Comunitatea Black Rhino Radio adună laolaltă muzicieni, artiști vizuali, DJ, profesioniști, proprietari de magazine de discuri, selectori, proprietari de case de discuri, promotori și iubitori de muzică. 

*

[ EXPOZIȚIE, OPEN DOORS ] [ 9 APRILIE - 22 MAI ] 12:00 - 17:00

@Str. General Constantin Cristescu Nr. 12

*

website

facebook

instagram