Mergi la conţinutul principal
search

Follow the sun @ Saint Roastery

Saint Roastery

  • Duminică, 15 Mai - 15:00   -   Duminică, 15 Mai, 20:00
  • Saint Roastery

Saint Roastery sărbătorește viitorul alături de oaspeții săi aducând un aer proaspăt preparatelor proprii prin lansarea unui nou produs (Cold Brew x Oatmilk) ce va putea fi servit în liniștea celei mai mari terase ale unei cafenele de specialitate din București, în agitația orașului ori în vacanță.

Saint Roastery va găzdui un cocktail party pentru a evidenția conceptul FORWARD. În cinstea laitmotivului acestei ediții aniversare RDW, cafeneaua iși propune să invite oaspeții la deschiderea oficială a sezonului de vară, punând la dispoziția acestora noi varietăți ale mult iubitului Cold Brew, preparat după o rețetă proprie.

saint roastery

Astfel, invitații vor avea ocazia să se bucure de noua amenajare a celei mai mari terase ale unei cafenele de specialitate din București, să guste noi rețete de Cold Brew & Tonic, cocktailuri, dar și noul produs marca Saint Roastery, Cold Brew x Oatmilk, pentru a susține un stil de viață activ, flexibil, cruelty free, îmbuteliat în doze și ready to go. Saint Roastery va lansa acest produs în cadrul evenimentului prin colaborare cu un artist local pentru design-ul etichetei, acesta putând fi mai departe achiziționat din cafenea, pe website și savurat oriunde, indiferent care ar fi planul de viitor.

*

despre

Saint Roastery este o cafenea și prăjitorie care oferă experiența unei reale călătorii în lumea cafelei de specialitate, din America Latină până în Africa și Indonezia. De trei ani încoace, Saint Roastery oferă oaspeților un portofoliu de până la 12 origini diferite, preparate cu profesionalism

saint roastery

*

[ PARTY, PRODUCT ] [ 15 MAI ] | 15:00 - 20:00 | 

@Str.Maltopol Nr.26

*

website

facebook

instagram