Mergi la conţinutul principal
search

Intro - 20 de ani fideli designului autentic

Intro

  • Marţi, 17 Mai - 18:00   -   Marţi, 17 Mai, 22:00
  • Str. Roma 43 bis

Încă de la înființarea companiei în 2002, Intro și-a propus să introducă pe piața din România cele mai importante creații autentice de design modernist și contemporan.

intro

Fondatorii Intro și-au propus chiar de la înființarea companiei în 2002 să introducă pe piața din România cele mai importante creații de design modernist și contemporan, fără nici un compromis când vine vorba de autenticitatea produselor distribuite. Încă de la început, Intro a ales să colaboreze atât cu companii cu reputație impecabilă cât și cu branduri din noul val pline de originalitate. Intro reprezintă în egală măsură un furnizor de mobilier de cea mai bună calitate cât și un adevărat promotor al designului ca vector de educație estetică. La 20 de ani de activitate, Intro invită publicul alături pentru a celebra convivial cu vinuri naturale și conversații fine.

intro

*

despre

Intro reunește cele mai creative branduri de mobilier de design contemporan din Europa în spațiul din strada Roma 43bis găzduit de parterul unei vile interbelice. Puteți descoperi în showroom o selecție de obiecte curatoriată constant de către echipa Intro. 

*

17 MAI | PARTY | 18:00 - 22:00 

@Str. Roma 43 bis 

*

website

facebook

instagram