Mergi la conţinutul principal
search

Joc cu Faianță

Design Neaoș

  • Miercuri, 18 Mai - 14:00   -   Vineri, 20 Mai, 21:00
  • Str. Negustori Nr. 23-25

Design Neaoș își deschide ușile atelierului, iar cu această ocazie va lansa oficial o nouă colecție de faianță. Publicul va interacționa cu diferite modele și culori, așezând piesele după bunul plac. Vor fi expuse și placaje cu faianță gata montată.

design neaos

Design Neaoș își lansează oficial noua colecție de faianță, după doi ani de pregătiri. Publicul va avea parte de o experiență interactivă unde se va putea juca cu peste 150 de piese de faianță ca și cu un puzzle de mari dimensiuni. Fiecare va putea analiza piesele, înțelege materialitatea, observa diferențele și testa rezistența la impact sau umiditate. În cadrul evenimentului, vor fi expuse proiecte de faianță făcute pentru decorarea băilor și bucătăriilor realizate de ei în ultimii ani. Totodată vor fi expuse modele de faianță montate pe panouri pentru ca ele să poată fi văzute în varianta finală. Expoziția va fi completată de obiecte utilitare din colecțiile mai vechi și lucrări personale ale artiștilor. Cei trei artiști vor fi acolo, bucuroși să răspundă la întrebări și să împărtășească idei.

design neaos

*

despre

Design Neaoș este un studio de ceramică specializat în producția de faianță lucrată manual. Sunt îmbinate noile tehnologiile pentru crearea exactă a matrițelor, cu tehnicile tradiționale ale ceramicii, folosindu-ne de materiale 100% naturale. 

*

 

[ EXPOZIȚIE, OPEN DOORS ] [ 18 MAI ]
18 MAI | 14:00 - 22:00 | OPENING EVENT
19 - 20 MAI | 17:00 - 21:00 | OPEN DOORS 

@Str. Negustori Nr. 23-25

*

facebook

instagram