Mergi la conţinutul principal
search

Lansare carte: „Noii industriași, creativii”, volumul 4

Formare Culturală

  • Sâmbătă, 21 Mai - 11:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 15:00
  • Seneca Anticafe

Se lansează „Noii industriași, creativii 04”, un material care dorește să centralizeze preocupări teoretice și practice industriilor culturale și creative, în principal din România, contribuind la extinderea bibliografiei de specialitate în aceste domenii.

Se lansează „Noii industriași, creativii 04”, un material resursă pentru industriile culturale și creative, care dorește să centralizeze preocupări teoretice și practice ale sectoarelor creative, ale managementului și politicilor culturale, în principal din România, contribuind la extinderea bibliografiei de specialitate în aceste domenii. Volumul „04” reunește 36 de texte și 38 de autori, în 432 de pagini.

formare culturală

Volumele Noii industriași, produse de platforma Formare Culturală începând cu 2016, sunt alcătuite prin recomandare, apel deschis și invitație privată către rețeaua Formare Culturală și către reprezentanți ai industriilor culturale și creative (ICC), atât românești cât și regional europene. Volumele se structurează organic pe studii de caz, transfer de informație sub formatul interviului dar și sub formă de eseuri și cercetări cu aparat bibliografic, tipic academic. Autorii oferă cu generozitate materiale, idei și studii, contribuind la diseminarea de cunoaștere teoretică a ICC. 

despre

Platforma Formare Culturală a demarat în anul 2013 cu traininguri de formare în sectoare culturale și creative, sesiuni de consultanță și întâlniri de networking cultural. În anul 2016, a lansat publicația „Noii industriași, creativii”, studii, opinii, cercetări în industrii culturale și creative. 

*

[ SERVICE LAUNCH, PRODUCT ] [ 21 MAI ]| 11:00 | BOOK RELEASE |

@Str. Arhitect Ion Mincu nr. 1

*

website

facebook

other