Mergi la conţinutul principal
search

MINDFUL, SUSTAINABLE LIVING. PAY IT FORWARD.

OTOTO Dorobanți

  • Sâmbătă, 14 Mai - 08:00   -   Duminică, 22 Mai, 20:00
  • Calea Dorobanți 239

La baza unui stil de viață sustenabil stă ideea că suntem doar aici, pe Planetă, pentru a o DA MAI DEPARTE, pentru a o lăsa generațiilor următoare, dacă nu într-o formă mai bună, cel puțin nu într-una mai proastă. OTOTO sprijină drumul către un stil de viață mai sustenabil și invită părinții să-și ia copiii cu ei în această călătorie.

ototo dorobanti

OTOTO invită părinții să facă pași mici, dar siguri, spre un viitor mai sustenabil și să-și ia copiii alături de ei în această călătorie conștientă. OTOTO Dorobanți va expune spre vânzare produse pentru copii și părinți, pentru un stil de viață sustenabil. De asemenea, va exista un spațiu special amenajat pentru expunerea unor printuri din seria SLOW FORWARD. A MANIFESTO FOR A MINDFUL, SUSTAINABLE LIFESTYLE.

ototo dorobanti

Pe parcursul celor 2 weekend-uri, vor avea loc o serie de ateliere pentru copii: cum se fac lumânări din ulei de gătit folosit; cum se fac cămăși din deșeuri textile; cum se reciclează, reutilizează și reduc deșeurile; cum îți poți face propria grădină acasă.

*

despre

OTOTO este un nou concept de magazin, creat pentru a susține branduri independente, sustenabile și frumoase, făcute din pasiune și gândite cu grijă pentru oameni și natură. OTOTO își dorește să contribuie la a face mai atractiv și la îndemână un stil de viață sustenabil și conștient.

*

[ EXPOZIȚIE, MARKET, WORKSHOP ] [ 14 - 22 MAI ] | 8:00 - 21:00 | 

@Str. Calea Dorobanți Nr.239

*

facebook

instagram